Tjøtta Museum 10.06.2024

Tjøtta Museum 10.06.2024

Publisert av Ingvard Johansen den 20.06.24.

Til siste mandagsmøte i vårsesongen hadde Rigmor invitert til omvisning på det flotte muséet på Tjøtta.
Her er det samlet utrolig mye fint fra gamle dager. De fleste av oss 10 som deltok var gamle nok til å ha sett og brukt mange av gjenstandene. Her er lagt ned mye godt dugnadsarbeid, og spesielt Jon Vestvik hadde laget mange utstillinger, blant annet skaffet alle bildene til ordførerrommet.
Rigmor fortalte om da hun for et par år siden ble oppringt og spurt om å ta en omvisning for Dronning Sonja med følge på bare et par timers varsel. Det fikset hun selvfølgelig og fikk senere takkebrev fra dronningen.

Opprinnelig hadde vi tenkt å kjøpe oss lunsj på Gjestegården, men vi syntes 350 kr. ble for dyrt, og ryktene gikk om at serveringen ikke var helt på topp. Så skulle vi heller kjøpe kaffe og kake på Petter Dass museet, men det var jo ikke åpent på mandager. så ble løsningen at hver enkelt lagde seg matpakke og termos med kaffe og så finne et sted utendørs. Men nå var ikke været det beste og siden vi var så få ble vi invitert hjem til Rigmor med matpakkene våre. Det ble en kjempetrivelig stund med mange gode historier fra våre teleliv. Og noen hadde til og med kake og konfekt de spanderte.
Tusen takk til Rigmor, du er vår dronning!   Trykk på bildene for å få dem større og litt tekst.